ZuiderHoeven, Hoofddorp

Plan je route naar de locatie van het project ZuiderHoeven door een vertrekpunt in te voeren bij A.
Klik vervolgens op routebeschrijving.

Van:
Naar:ZuiderHoeven, Hoofddorp

Zo ideaal ligt ZuiderHoeven

ZuiderHoeven ligt aan de zuidrand van Hoofddorp, midden in de Haarlemmermeer op steenworp afstand van Park 21 dat uitstekend lopend bereikbaar is. 1000 hectare natuur, recreatie en ontspanning, evenementen, bezienswaardigheden, attracties en cultuur.

Vanuit uw huis wandelt of fietst u zo naar recreatieplas Toolenburg om hier te vertoeven aan de waterkant of op het terras van de mooie restaurants. Zomers kunt u hier ook diverse watersporten beoefenen.

In ZuiderHoeven zit u goed, ook op sportief gebied. Vele sportverenigingen en het sportcomplex Koning Willem Alexander liggen in de buurt. Bekijk hier alle voorzieningen in de buurt.

ZuiderHoeven - Hoofddorp - Park21

Heerlijk wonen in Hoofddorp

Het grotendeels overdekte winkelcentrum van hoofddorp wordt het bruisende winkelhart van de Haarlemmermeer genoemd. De weekmarkt op het Burgemeester van Stamplein in Hoofddorp centrum is de grootste van Haarlemmermeer met iedere week 100 kramen. Nog dichterbij kunt u voor uw dagelijkse boodschappen terecht bij het gezellige wijkwinkelcentra Floriande of winkelcentrum Toolenburg.

Een eigen bioscoop, het cultuurgebouw met schouwburg, poppodium, bibliotheek, Pier K en goede scholen maken het woonplezier in Hoofddorp compleet.

Landelijk wonen en toch zo de stad uit

Ook al woont u aan de landelijke zuidrand, u bent via de Nieuwe Bennebroekerweg zo op de oprit van de A4. Steden als Haarlem, Amsterdam en ook Schiphol zijn gemakkelijk en snel bereikbaar.

Openbaar vervoer

Het station van Hoofddorp ligt binnen 10 minuten rijden van uw woning. Met de trein bent u binnen een half uurtje in hartje Amsterdam en diverse busverbindingen brengen u onder andere naar het centrum, Haarlem, Nieuw Vennep, Sassenheim, Cruquius of Zandvoort.

Bent u geïnteresseerd geraakt? Schrijf u dan snel in. Wij houden u op de hoogte

ZuiderHoeven - Hoofddorp - Kavelkaart