Wonen in ZuiderHoeven, een nieuwbouw project in Hoofddorp

Aan de zuidelijke rand van Hoofddorp aan de Bennebroekerweg tussen Hoofddorp en Nieuw Vennep worden de nieuwbouw woningen gerealiseerd.

De verschillende woningen beschikken over landelijke stijlkenmerken die geïnspireerd zijn op de boerderijen in de Haarlemmermeerpolder.

De nieuwbouw huizen in ZuiderHoeven

De koopwoningen bestaan uit grote rij- en hoekwoningen met een breedtemaat van ca. 6 meter in kleine woonblokjes van ongeveer 7 woningen. De karakteristieke twee-onder-een-kapwoningen staan op een ruime kavel van ca. 300 m². De prijzen van de woningen zijn vanaf ca. € 387.000,- tot ca. € 530.000,- v.o.n. In de v.o.n. prijs van de rij- en hoekwoningen zijn twee eigen parkeerplaatsen op het nabij gelegen privé-binnenhof begrepen. De twee-onder-een-kapwoningen beschikken over 2 parkeerplaatsen op eigen erf. Er zijn 4 extra parkeerplaatsen beschikbaar op het privébinnenhof bij de bouwnummer 38 t/m 45. De prijs van een extra parkeerplaats bedraagt € 5.000,- v.o.n.

Overige woningen in ZuiderHoeven

De koopwoningen met de bouwnummers 23 t/m 32 worden ontwikkeld door Crebris Vastgoed Ontwikkeling (onderdeel van Van der Horst groep) en gebouwd door ThinkWonen. Deze woningen zullen een vergelijkbaar ontwerp en uitstraling krijgen als de woningen met de bouwnummers 33 t/m 37.
De huurwoningen met bouwnummers 1 t/m 22 en de huurappartementen met de bouwnummers 89 t/m 103 worden ook ontwikkeld door Crebris Vastgoed Ontwikkeling en gebouwd door ThinkWonen. De uitstraling van deze woningen en appartementen zijn vergelijkbaar met de overige woningen in ZuiderHoeven. Voor informatie over de verhuur en de toekenningscriteria van deze woningen kunt u contact opnemen met ThinkWonen.

Alle voorzieningen van Hoofddorp bij de hand

In nieuwbouw project ZuiderHoeven heeft u alle voorzieningen van Hoofddorp bij de hand. Een uitgebreid winkelaanbod, goede [basis]scholen, kinderopvangcentra en de Toolenburgerplas met mooie restaurants ligt om de hoek. Er is een goede ontsluiting naar de ring, de oprit van de A4 en Schiphol. Ook op sportief gebied kunt u uw hart ophalen. In de buurt kunt u talloze sporten beoefenen als paardrijden, tennis, voetbal, golf, hardlopen en honkbal.

En wat dacht u van Park 21, maar liefst 1000 hectare recreatie en natuur binnen handbereik. Een parklandschap met uiteenlopende recreatiemogelijkheden en een scala aan voorzieningen voor vrijetijdsbesteding.

Nieuwbouwwoningen met invulling voor eigen woonwensen

De huizen hebben een aantal zaken gemeen: de fraaie architectuur, goede parkeergelegenheid in de openbare ruimten naast de woningen of een privéparkeerplaats op eigen erf of op het sfeervolle binnenhofje, het volledige afwerkingsniveau van de woning, de uitbreidingsmogelijkheden én de heerlijke zonnige tuin. Uiteraard is er nog alle ruimte voor individuele woonwensen.

Het zal u aan niets ontbreken. Hier woont u bijzonder comfortabel in een mooi afgewerkt huis dat volledig bij u past.

Belangstelling in nieuwbouw project ZuiderHoeven?

Heeft u belangstelling in nieuwbouw project ZuiderHoeven? Schrijf u dan snel in!

Bekijk ook de promotie film voor het gebied Haarlemmermeer